Vietnam

Vietnam, der somme tider staves Viet Nam, eller officielt den socialistiske republik Vietnam er det østligste land på den indokinesiske halvø i Sydøstasien. Det grænser op til Kina i Nord, Laos i nordvest, Cambodia i Sydvest og det sydkinesiske hav mod øst. Med en befolkning på over 89 millioner, er Vietnam det 13′ende mest folkerige land i verden.

Antallet af turister er steget støt over de sidste 10 år. Omkring 3.77 millioner mennesker besøgte Vietnam i 2009. Regeringen og private virksomheder invester i kystregionerne, som er populære for sine strander og bådture.

De mest populære destinationer inkluderer Hanoi, Saigon og den gamle by Hue, hulerne i Halong Bay, Marble Mountains og mange andre steder. Der bliver stadig investeret i nye projekter, såsom turistkomplekset i Binh Duong, som er den største kunstige sø i Sydøstasien.

Med tiden vil dette udvikle sig til at blive en guide til Vietnam. Indtil da vil vi henvise til Udenrigsminiteriets side om Vietnam

Danske rejsende til Vietnam

Visum til Vietnam er nødvendigt – dog ikke ved rejser af højst 15 dages varighed. Visum kan søges gennem den vietnamesiske ambassade i København:

Embassy of the Socialist Republic of Vietnam
Bernstorffvej 30 c
DK – 2900 Hellerup
Copenhagen
Tel: +45 39183932
Fax: +45 39184171
Email: embvndk@hotmail.com
Kontortid: Mandag – fredag 9.00 – 12.00 og 13.00 – 17.00
Hjemmeside for ambassaden: www.mofa.gov.vn/vnemb.dm/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>